ΑΔΡΑΚΤΑ ΞΥΛΟΥΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ


Σχετικά με εμάς

Αυτή η δέσμευση για την υγεία και την ποιότητα ζωής είναι ο κυριότερος λόγος που δραστηριοποιείται η ΑΔΡΑΚΤΑ ΞΥΛΟΥΡΗ ΘΕΩΔΟΡΑ. Έχουμε αγκαλιάσει τις τελευταίες ιατρικές τεχνικές και συνεργαζόμαστε με τις εθνικές υπηρεσίες υγείας για να παρέχουμε στους ασθενείς μας τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες που μπορούμε να δώσουμε. Δεσμευόμαστε σε αυτές τις πρακτικές, προκειμένου οι ασθενείς μας να θεραπεύονται με όση, από την καλύτερη, φροντίδα τους αξίζει.

Στην ΑΔΡΑΚΤΑ ΞΥΛΟΥΡΗ ΘΕΩΔΟΡΑ, είμαστε υπερήφανοι που καινοτομούμε σαν ιατρική μονάδα, έχοντας κορυφαίους επαγγελματίες στον κλάδο της υγείας. Παρέχουμε εξαιρετική φροντίδα στους ασθενείς, παροχές τελευταίας τεχνολογίας, την εμπειρία μας και ιατρικό προσωπικό που είναι πάντα πρόθυμο ​​για τους ασθενείς μας.

Εκτός από τη δέσμευσή μας να παρέχουμε και κτηνιατρικές υπηρεσίες, είμαστε περήφανοι και για τις κοινωνικές μας δεσμεύσεις. Η ΑΔΡΑΚΤΑ ΞΥΛΟΥΡΗ ΘΕΩΔΟΡΑ θεωρεί τον εαυτό της ως μέλος της κοινότητας που λειτουργεί και επενδυεί σε αυτή τις υπηρεσίες της, με στόχο ένα καλύτερο αύριο. Στηρίζουμε την πρωτοβουλία για βιώσιμη ανάπτυξη. Για να μάθετε περισσότερα για το τι δράσεις αναλαμβάνουμε ελέγξετε τις πρόσφατες ειδήσεις μας στην αρχική σελίδα.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στην ΚΡΙΤΟΒΟΥΛΙΔΟΥ 19 , ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Για να κλείσετε ένα ραντεβού επισκεφθείτε την σελίδα επικοινωνίας.